akim random

Akim on 8-vuotiaana tanssimisen aloittanut lockingin, hip hopin sekä muiden katutanssityylien taitaja. Show-tanssia alunperin harrastanut Akim aloitti kisaamisen vuonna 2007, jonka jälkeen hän tanssi itsensä Lockingin ja Hip Hopin Suomen mestariksi vuosina 2012 sekä 2013. Hänen suurimpiin saavutuksiinsa voidaan lukea myös vuoden 2011 Funkin Stylez Finals -tanssikilpailun edustuspaikka Saksassa, jossa hän pääsi semifinaaleihin saakka.

Nyt 20-vuotias Akim on hyvällä menestyksellä ulkomailla kilpaileen tanssiryhmä Will Funk For Foodin jäsen. Ryhmä esiintyy aktiivisesti Suomessa, he ovat mm. osallistuneet Talent ja Pakko Tanssia -tv-ohjelmiin. Will Funk For Food voitti vuonna 2012 maailman arvostetuimmaksi urbaanin tanssin koreografiakilpailuksi tituleeratun Dance Delightin Suomen osakilpailun, jonka ansiosta ryhmä pääsi edustamaan Suomea Japaniin.

Oman tanssiuransa lisäksi Akim on toiminut myös tanssiopettajana jo vuodesta 2010 lähtien. Hän on opettanut mm. Step Upilla, Footlightilla, Saiffalla ja Vantaan voimisteluseurassa. Tämän lisäksi tätä intohimoista tanssija on ollut mahdollista nähdä monien tunnettujen artistien, kuten Elastisen, Stigin, Axl Smithin, Jari Sillanpään, Timo Rautiaisen ja Olli Hermannin taustatanssijana.

Buukkaa AKIM