Renaz sydän Radio Helsinki

Renaz sydän Radio Helsinki

Tänä torstaina tuli tasan neljä kuukautta täyteen siitä kun aloitin taipaleeni Radio Helsingin riveissä! Radio Helsinki oli radio, jota olin jo hetken vähän kauempaa seurannut ja ehkä vähän salaa ihaillut. Kevällä tuli kuitenkin mahdollisuus jättää kaukaa ihailu sikseen ja ryhtyä tuumasta toimeen. Nopeasti sitten asiat etenivät siihen, että kohta sainkin mahdollisuuden aloittaa Radio Helsingin primetime-ohjelmassa eli Päiväkämmeissä.

Neljä kuukautta on mennyt hurjan nopeasti ja monia asioitakin on ehtinyt tässä välissä tapahtumaan. Itselle hienoimpia asioita tältä ajalta ovat olleet mahdollisuudet tehdä itsensä kuuloista radiota, valita laidasta laitaan teemoja ja käydä keskustelua asioista, joita on kokenut tärkeäksi.. Välillä on ollut helppoa ja mutkatonta, kun taas välillä on purtu huulta ettei homma lähtisi täysin käsistä. On ollut päälle huutamista, ahaa-elämyksiä, tyhmää huumoria, turhauttavaa väittelyä, naurua ja itkua.. Ja kaiken tämän ansiosta koen kehittyneeni työssäni tämän neljän kuukauden aikana enemmän kuin viimeisen kahden vuoden.

Kuka olisi uskonut, että tulisin tekemään tätä työkseni? Ei ainakaan se ujo pikkutyttö, jolla oli tapana läksyjä tehdessä jättää radio auki ja aina välillä naisäänen kuullessa jäädä haaveilemaan tästä unelmatyöstä..

Tässä linkkejä muutamaan haastatteluun, jotka ovat syystä tai toisesta jääneet mieleen erityisen hyvin. Joko sen takia, että on kokenut oppineensa jotain uutta tästä maailmasta tai muuten vaan saanut hyviä fiiliksiä käydyistä juttutuokioista..

Onko Aito avioliitto -lakialoite kiusantekoa?

Matias Turkkila: Ennakkoluulot ovat mahtava voima  

Ozan Yanar haluaa Suomesta yhdenvertaisen innovaation maan

Night Goes Long kuvaa öistä Helsinkiä unenomaisella tavalla

Li­sää­kö vai rik­koo­ko uusi reality-sarja ve­nä­läi­siin koh­dis­tu­via en­nak­ko­luu­lo­ja?

Hiphop-kulttuuri ja ”poikien kerho”

 

Juontoparikin on jopa vaihtunut kolmesti! Mut hyvässä seurassa oon saanut olla!

– Renaz

Renaz Ebrahimi