Random Music: Tink

Random Music: Tink

Chicagolainen artisti Tink oikealta nimeltään Trinity Home on tämän viikon Random Music artistiesittelyssä. Epic Recordille signattu Tink on julkaissut jo viisi mixtapea, joista viimeisin vuonna 2014 julkaistu Winter’s Diary 2: Forever Yours nimettiin mm. Rolling Stone lehden mukaan vuoden 2014 kahdeksanneksi parhaaksi R&B albumiksi.

tink-g-650-430-h

Kuvankaappaus 2015-4-3 kello 12.07.12

Timbalandin suojatiksi tituuleerattu Tink aloitti laulu-uransa laulamalla kirkonkuorossa, josta siirtyi myöhemmin koulunkuoron riveihin. Jo 12-vuoden ikäisenä Tink rupesi kirjoittelemaan omia biisejään ja myöhemmin räppäämään isänsä kellarissa. Vuosia myöhemmin Tink rupesi työskentelemään Timbalandin kanssa, kun hänet signattiin Epic Recordsin tytäryhtiölle Mosley Music Groupille. Timbaland ei ole ujostellut löytöään, vaan mm. tämän vuoden SXSW festivaaleilla Timbaland innostui keikan aikana kertomaan yleisölle kuinka hänen entinen suojattinsa, jo edesmennyt laulaja Aaliyah oli ilmestynyt hänen uneensa ja kertonut Timbalandille, että Tink ”on se oikea”.

Tinkin debyyttialbumin on määrä ilmestyä tämän vuoden aikana ja neidin omien sanojensa mukaan levy sisältää useita hittejä. Maistijaisija levyltä voi kuulla uuden sinkun ”Ratchet Commandments” myötä. Biisille kuvattu video henkii vanhaa Missy Elliott aikakautta. Eikä ihmekkään, sillä videon on ohjannut Dave Meyers, joka on ohjannut useita Missy Elliottin klassikkovideoita.

Renaz

Renaz Ebrahimi