Random Music: Pia Mia

Random Music: Pia Mia

Tämän viikon artistiesittelyssä on laulaja/sanoittaja/malli/näyttelijä Pia Mia Perez, joka tunnetaan paremmin nimellä PiaMiaPrincess. Los Angelesissa nykyään asusteleva artisti tuli suuren yleisön tietouteen vuonna 2013 hänen tehtyään coverin Draken ”Hold on, We’re going home” -biisistä. Myöhemmin samana vuonna Kim Kardashian julkaisi videon Keekiin, jossa nähdään artistin laulavan acapellana koko Kardashian perheelle, Kanye Westille sekä Drakelle. On sanomatta selvää, että Pia Mian ura sai suuren buustauksen kyseisen some-näkyvyyden ansiosta.

Vuonna 2014 Pia Mia kiinnitettiin Interscope Recordsille ja samana vuonna julkaistiin artistin ensimmäinen EP nimellä ”The Gift”. Levyllä kuullaan niin ballaadeija kuin myös EDM- ja trap -henkisiä biisejä. EP:stä tulee sellainen fiilis, että laulaja ei ole oikein löytänyt vielä omaa tyyliänsä ja kaikkea on vähän yritetty tehdä, mutta ei niin onnistuneella tyylillä. Ballaadeista ”Red Love” on ehdottamasti yksi levyn parhaimmista biiseistä, josta on autotunet ja yliyrittäminen on jätetty pois ja jättää kuulijalle paljon aidomman fiiliksen verrattuna esim. ”Mr President” poppirillutukseen.

PiaMia

Ensimmäisen EP:n jälkeen Pia Mia on julkaissut paljon yksittäisiä biisejä, joista omaksi suosikiksi on noussut Fuck With U -kappale, jolla kuullaan myös G-Eazyn featti.

Pia Mia – F**k With U ft. G-Eazy

The Gift EP By Pia Mia

Seuraa Pia Miaa omilla some-kanavilla:

twitter.com/PrincessPiaMia
instagram.com/PrincessPiaMia
facebook.com/PiaMiaMusic
officialprincesspiamia.tumblr.com
youtube.com/PrincessPiaMiaVEVO
PiaMiaMusic.com.com

-Roza

Renaz Ebrahimi