Random Music: Katse Kanadaan!

Random Music: Katse Kanadaan!

Draken, Justin Bieberin ja Celine Dionin kaltaiset musiikin jättiläiset ovat todenteolla nostaneet Kanadan musamaailman kärkeen, mutta tuskinpa kanadalaisten menestys tulee tähän jäämään.. Sillä pinnan alla kiehuu ja tässä kolme loistavaa esimerkkiä siitä millaista talenttia Kanadasta puskee läpi.

hqdefault

1. Night Lovell

Kanadalainen räppäri ja tuottaja Nigh Lovell on pikkuhiljaa kasvattanut hypeä ympärilleen, mutta viimeistään Concept Vague mixtapen julkaistua herra herätti myös musaväen kiinnostuksen. Lovell tunnetaan vielä Soundcloud artistina, mutta suosio saattaa enteillä muutosta.

partynextdoor-tour

2. PartyNextDoor

Jahron Anthony Brathwaite aka PartyNextDoor on Ontarion kasvatti. PND -lyhennettäkin itsestään käyttävä laulaja, lauluntekijä ja tuottaja on signattu Draken OVO Sound Record Labelille. PND onkin tehnyt yhteistyötä Draken kanssa niin omilla kuin Drakenkin biiseillä. Hänen viimeisimpiin julkaisuihinsa kuuluu 4 kappaletta sisältävä PNDCOLOURS EP.

1401821553_tory_lanez_17

3. Tory Lanez

Tory Lanez oikealta nimeltään Daystar Peterson on myöskin kanadalainen monilahjakkuus, joka musiikin moniosaamisen lisäksi toimii myös muotisuunnittelijana. Lanez sai suurta tunnustusta jo 2013 julkaistulla ”Know What’s Up” -biisillään, jonka jälkeen hän on julkaissut kaksi mixtapeä ja useita yksittäisiä biisejä. Tory viimeistelee paraikaa debyytti EP:tään.

 

Renaz

 

Lähteet:

http://pigeonsandplanes.com/2014/12/download-night-lovells-concept-vague-mixtape/

http://www.hotnewhiphop.com/PartyNextDoor/profile/

http://www.hotnewhiphop.com/ToryLanez/profile/

 

Renaz Ebrahimi