Random Music: G-Eazy

Random Music: G-Eazy

Random Music tulee jatkossa kerran viikosssa nostamaan hyvässä nousussa olevan uutuusartistin. Tämän viikon esittelyssä on Oakland, Californiasta kotoisin oleva räppäri-tuottaja G-Eazy oikealta nimeltään Gerald Earl Gillum.

G- Eazy:n debyyttialbumi These Things Happen julkaistiin kesällä 2014 RCA recordsille ja nousi suoraan Top RnB/HipHop sekä Top Rap Albums  Billboard -listojen kärkeen. Albumilla vierailee mm. Asap Ferg sekä E-40. G:n on kertonut, että Bay Arean Hyphy -soundi on ollut hänelle suurin inspiraation lähde musiikin tekemiseen.

These Things Happen -albumilla kuullaan paljon trap-vaikutteisia biisejä mukaansatempaavilla RnB -kertosäkeillä höystettynä. Joukkoon mahtuu myös enemmän tai vähemmän ”popahtavia” biisejä kuten Tumbler Girl ja Let’s Get Lost. Ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen ”Lotta That ft. Asap Ferg” sekä ”I mean it ft. Rome” -biisit jäivät ehdottomiksi suosikeiksi. Biiseissä ei juurikaan ole mitään sen syvempää ajatusta tai sanomaa, mutta toimivat hyvin perjantai-illan Turn up- biiseiksi.

G eazy

G-eazy 2

Tutustuin ensimmäisen kerran G-Eazyn tuotantoon kuultuani Monica Lewinsky -biisin uuden vuoden bileissä. Kyseinen biisi ei kuitenkaa päätynyt räppärin albumille, mutta julkaistiin yksittäisenä biisinä Soundcloudissa sekä Youtubessa.

”Molly and that Whiskey thats Monica Lewinsky”

Kuuntele biisi alta:

G- Eazy – These Things Happen album:

-Roza

Renaz Ebrahimi