Random Music: Chynna Rogers

Random Music: Chynna Rogers

Tämän viikon esittelyssä on Philadelphialainen naisräppäri Chynna Rogers. Glen Coco biisillään suosiotaan saavuttanut artisti kuvailee musikkiaan concius trapiksi. Jumittavat biitit ja loputtomat verset ovat muodostuneet Chynnan tavaramerkiksi. Chinois Chynna Ep- julkaistiin Soundcloudiin viime vuonna. Levyllä kuullaan 90-luvun boom bapista, ambientti synasoundeista trappiin. Mitä tulee vertaaminen muihin naisräppäreihin, omaperäinen soundi ja tarinankerronta ovat ehdottomasti Chynnan vahvuuksia. Chinois Chynna Ep:n lisäksi Chynna on julkaissut biisejä mm. Hudson Mohawken sekä Asap Antin kanssa. Uusimpien tietojen mukaan Chynna olisi kiinnitetty Asap Mobiin ensimmäisenä naisräppärinä.

Viime lokakuussa sain mahdollisuuden nähdä Chynnan livenä Brooklynissä. Illan aikana nähtiin lukuisia ”up coming” -artisteja, mutta vain muutama sai yleisön mukaansa ja toinen heistä oli Chynna. Yleisön energia muuttui sadasosasekunnissa nollasta sataan, kun Glen coco biisi lähti käyntiin. Keikan jälkeen saimme mahdollisuuden päästä kaverikuvaan ja kiitokseksi heitimme hänelle OnTheLamNyc– paidan.

Näyttökuva 2015-3-19 kello 23.07.10

Roza, Chynna and Lilli @ Srb Brooklyn

Mallinakin elantonsa tekevä Chynna nähdään mm. Vashtie Kolan Puma malliston ja DKNY SS’15 kevään malliston mainoskasvona.

Chynna       Chynna1

-Roza

Renaz Ebrahimi