Sain noin kuukausi sitten puhelun ihanalta Markku Haussilalta, jossa hän pyysi minua tekemään Anna Abreun uudelle AYO- sinkulle koreografian ja että se tulisi Anna Abreun tulevaa MTV3:n Posse -ohjelman keikkaa varten. Olin aluksi hieman häkeltynyt, mutta samalla aivan mielettömän onneissani. Tämän suuruisia tilaisuuksia kun ei Suomessa ihan joka päivä tahdo tulla vastaan. Joten TIETENKIN sanoin kyllä! Vaikka päällä olikin pari muuta isoa projektia, päätin silti että ei tällaista mahdollisuutta voi jättää välistä.

Markun ehdotuksesta valitsin kolme tanssijaa mukaani projektiin: Saran, Meten ja Jaden. Kolmikko tanssi myös Sannin Pojat- musavideolla, joten luottoa heihin oli jo olemassa. Aloitimme treenaamisen samalla viikolla ja saimmekin biisin valmiiksi kahdessa päivässä. Anna pääsi jorailemaan yhtiin treeneihin ja seuraavan kerran koko porukka olikin kasassa vasta Possen studiolla.

Studio täytettiin 500 ilmapallolla ja siitä huolimatta me vedettiin ihan täysiä ja nautittiin jokaisesta hetkestä (pari palloa kyllä taisi poksahtaa jalkojeni alla).

Kiitos Markku Haussila, Anna Abreu, Maryam Razavi, Tanssikoulu DCA, Mette, Sarah ja Jade <3

Tästä on hyvä jatkaa!

Katso video alta:

Näyttökuva 2015-10-20 kello 22.56.41

Anna 2

Anna1

Anna 6

– Roza