roza_about

Roza Ahmad on ulkomaillakin mainetta niittänyt tanssija-koreografi, jonka ansioihin lukeutuvat muun muassa tanssijoukkue Rascalzin valmentajan pesti vuodesta 2009 saakka sekä kansainvälisen House Of Ninja -kollektiivin jäsenyys.

Tanssin ohella Ahmad on opiskellut ammattikorkeakoulu Haaga-Heliassa, josta hän valmistui vuonna 2013 erikoistuen taloushallintoon. Ahmad on työskennellyt alalla jo vuodesta 2011 lähtien toimiessaan EachOneTeachHelsinki ry:n rahastonhoitajana. Tanssijalahjakkuus on myös mukana perustamassa ensi keväänä päivänvalon näkevää uutta katutanssiyhdistystä.

renaz_about

Renaz Ebrahimi tunnetaan parhaiten suuren yleisön keskuudessa radiojuontajana, jota on kuultu mm. Radio Helsingin, Bassoradion ja YleX:n aalloilla. Kulttuurituottajaksi Helsingin Humanistisesta ammattikorkeakoulusta pian valmistuva Renaz on menestyksekkään radiojuontajan uransa lisäksi kulttuurialan moniosaaja, järjestöaktiivi sekä toimittaja.

Järjestötoiminnasta Renazilla on pitkä kokemus muun muassa Monika-Naiset liitto ry:ssä, joka on monikulttuurinen naisten ja lasten oikeuksia puolustava järjestö.